Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهمترین دلایل فراموشی مسئله شعار های انتخاباتی، نداشتن یک چارچوب منظم برنامه ریزی شده جهت اجرای وعده های منتخبین شورای شهر است، اگر چه اصولا چنین موضوعی را می بایست خود اعضای شورای شهر فعلی اعلام کنند اما تا کنون محقق نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس روز گذشته اولین سالگرد انتخابات شورا شهر و روستای کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته در چنین روزی نتایج نهایی انتخابات شورای شهر و روستای استان اعلام شد و 7 برگزیده راه یافته به پارلمان محلی شهر یاسوج به مردم این شهر معرفی شدند.

 

مردم مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد انتظار داشتند در یکسالگی فعالیت دور جدید شورای شهر منتخبان مردم صادقانه با آن ها بنشینند و از عملکردشان صحبت کنند.

 

شاید یکی از مهمترین دلایل عدم رخداد چنین مسئله ای، نداشتن یک چارچوب منظم برنامه ریزی شده جهت اجرای وعده های منتخبین شورای شهر باشد، اگر چه اصولا چنین موضوعی را می بایست خود اعضای شورای شهر فعلی اعلام کنند اما تا کنون محقق نشده است.

 

در زیر صفحات مجازی اعضای شورای شهر یاسوج را بمناسب یکمین سالگرد فعالیت این شورا به تصویر کشیده ایم، واکنش برخی از این اعضا به این مناسبت جالب به نظر می رسد:

 

هدایت اکبری، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: صدها برنامه مهم در دستور کار اینجانب در شورای پنجم است که امیدوارم با اعتمادی که بار دیگر به این خادم خود می‌کنید، شرمنده شما نشوم و بتوانم کارنامه‌ای مورد رضایت عمومی مردم داشته باشم.

 

مسعود خوبانی، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: یکی از مهمترین رویکردها و شعارهای انتخاباتی این حقیر توسعه مسائل فرهنگی است که یک حلقه گمشده در شهر یاسوج است.

موضوع فرهنگ امروز یک موضوع مهم در جامعه بوده و مانند هوایی است که استنشاق می کنیم و در این زمینه باید با استفاده از تفکرات فرهنگی توسعه فرهنگی را عینیت ببخشیم که در این زمینه  مردم و شهروندان باید از حقوق شهروندی خود مطلع شوند.پس توجه به مسائل فرهنگی یک اصل مهم در مدیریت کلان هر شورا و نهاد اجرایی است.

 

 

 

محمد رحیم دهراب پور، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: پیگیر راه‌اندازی یا ساخت خانه رسانه در یاسوج خواهم بود و از ظرفیت همه رسانه‌ها نیز استفاده می‌شود.

 

فرشاد نگین تاجی، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: از توجه بیشتر به مشارکت عمومی زنان تا نگاه ویژه به ورزش قهرمانی  و همچنین  هنوز نماد خوبی در ورودی شهر یاسوج وجود ندارد.

 

 

 

کیوان آشنا، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: شورای پنجم شهر یاسوج اسیر حاشیه ها نخواهد شد، با تمام توان برای احیاء تیم فوتبال شهرداری یاسوج تلاش خواهیم کرد.

فرشید احمدی کیش، منتخب پنجمین دوره شورای شهر یاسوج

یادآوری یک وعده مهم: توزیع عاقلانه خدمات در سطح شهر و حتی ایجاد یک شور و نشاط دوباره برای رونق در خدمات دهی از مهم ترین برنامه های کاری احمدی کیش است.

 

علی اکبری تبار:

یادآوری یک وعده مهم: موضوع مبلمان شهری در ایران تا همین چند مدت پیش امری لوکس گرایانه و تشریفاتی بود ولی امروزه به دلایلی چون نازیبایی شهرها به خصوص شهرهای بزرگ و شهرهایی که خود به طور طبیعی زیبا بوده مانند شهر یاسوج و از طرفی با افزایش آگاهی های شهروندان مورد توجه جدی مسئولین قرار گرفت و از مهمترین برنامه های کاری بنده است.

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند

ایسنا/قزوین یک روانشناس گفت: استقلال‌طلبی نوجوانان با جملاتی چون من بزرگ شدم یا با من مثل بچه‌ها رفتار نکنید، ظاهر می‌شود و متأسفانه والدین در برابر استقلال‌طلبی فرزند خود جنگ قدرت به راه می‌اندازند. به والدین توصیه می‌کنم در برابر ویژگی استقلال‌طلبی به فرزند خود فشار وارد نکنند چراکه درنهایت این رفتار والدین باعث باخت آنان می‌شود و شرایط را بحرانی می‌کند.

فاطمه نوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دوران نوجوانی حدفاصل بین کودکی و بزرگسالی و فرصت آماده شدن برای تغییر است، تفاوت‌هایی بین دوران کودکی و نوجوانی وجود دارد و خانواده‌ها به همین دلیل که فرزندانشان به‌اصطلاح از دوره «دختر خوب» و «پسر خوب» به‌یکباره پا به دوران نوجوانی و دنیای جدیدی می‌گذارند دچار مشکل و استرس می‌شوند.

وی افزود: پیش‌نوجوانی از ۱۰ تا ۱۱ سالگی شروع می‌شود و در این سن نشانه‌هایی نوجوانی همچون رویش موی زیر بغل ظاهر می‌شود، مرحله دوم نوجوانی اولیه بین ۱۱ تا ۱۳ سالگی است که از آن به‌عنوان آغاز نوجوانی یاد می‌شود و بیشتر والدین در این سن با نوجوان خود با مشکل مواجه می‌شوند، نوجوانی میانی هم بین ۱۴ تا ۱۶ سالگی است که نوجوان در این سن ارتباط بیشتری با همسالان خود دارد و شروع به دور شدن از خانه و خانواده می‌کند.

این روانشناس تصریح کرد: پایان نوجوانی از سن ۱۷ سالگی به بالا رقم می‌خورد اما مشکل دیگری که در دوران نوجوانی وجود دارد نوجوانی گسترده شده است یعنی افرادی که ۱۸ سالگی را گذرانده‌اند اما هنوز ویژگی دوره نوجوانی آنان تمام نشده و مهارت خودکنترلی و حتی قدرت تصمیم‌گیری ندارند.

وی ادامه داد: نوجوانی با بلوغ جسمانی شروع می‌شود و این اولین ویژگی در تمامی نوجوانان است، در این شرایط هورمون مغز و بدن در حال تغییر است تا فرد در آینده تولیدمثل کند و بتواند به‌عنوان یک فرد مستقل به زندگی خود ادامه دهد.

نوری بیان کرد: پسران معمولاً بین ۱۱ تا ۱۶ سالگی اما دختران زودتر به بلوغ می‌رسند، باور غلطی وجود دارد که دختران چون زودتر به بلوغ می‌رسند پس رشد عقلانی بیشتری دارند اما این باور کاملاً غلط است اگرچه بلوغ دختران زودتر شروع می‌شود اما پسران خود را به رشد عقلی برابر می‌رسانند.

وی خاطرنشان کرد: ویژگی دوم نوجوانی تمایل رابطه با همسالان و عدم شرکت در جمع و میهمانی‌ها است و همین موضوع سبب می‌شود تمایل به ارتباط با جنس مخالف در نوجوان افزایش پیدا کند، همه این موارد از ویژگی‌های طبیعی و به‌هنجار دوره نوجوانی است اما خانواده‌ها می‌توانند با به‌کارگیری راهکارهایی چون پیش‌آگاهی دادن در خصوص دوره بلوغ به فرزندان خود، پیامدهای منفی این ویژگی‌های طبیعی را کاهش دهند.

اهمیت پرورش استعداد در کودکی

این روانشناس تصریح کرد: برای جلوگیری از پیامدهای منفی ویژگی‌های طبیعی دوره نوجوانی، والدین می‌توانند استعدادهای فرزند خود را در دوره کودکی پرورش دهند و با آشنایان و بستگان ارتباط داشته باشند چراکه تحقیقات نشان داده خانواده‌هایی که از دوران کودکی فرزند خود در جمع بستگان شرکت می‌دهند در نوجوانی فرزندانشان مشکلات کمتری را تجربه می‌کنند.

وی در خصوص راهکارهایی برای کاهش جنبه‌های منفی دوره نوجوانی بیان کرد: مواردی همچون تشویق نوجوان، انتقاد نکردن بیش‌ازحد، اهمیت دادن به نظرات او و مشارکت دادن می‌تواند جنبه‌های منفی دوره‌های نوجوانی را کاهش دهد.

نوری اظهار کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های دوره نوجوان هیجان‌طلبی و استقلال‌طلبی است به همین دلیل ممکن است نوجوان دست به انتخاب و رفتارهای هیجانی بزند، والدین برای کنترل این شرایط باید برای فرزند خود وقت بگذارند، با هم به بازیگاه و طبیعت بروند چراکه این امر سبب مدیریت هیجان‌طلبی در نوجوانان می‌شود.

وی بیان کرد: استقلال‌طلبی نوجوانان با جملاتی چون من بزرگ شدم، با من مثل بچه‌ها رفتار نکنید، اینجا اتاق خودمه و من برای پوششم تصمیم می‌گیرم ظاهر می‌شود و متأسفانه والدین در برابر استقلال‌طلبی فرزند خود جنگ قدرت به راه می‌اندازند. به والدین توصیه می‌کنم در برابر ویژگی استقلال‌طلبی به فرزند خود فشار وارد نکنند چراکه درنهایت این رفتار والدین باعث باخت آنان می‌شود و شرایط را بحرانی می‌کند.

این روانشناس گفت: میل به متفاوت بودن از دیگر ویژگی‌های دوره نوجوانی است. در این دوره والدین شاهد رفتارهای پرخطری همچون سیگار کشیدن، لباس‌های عجیب پوشیدن و رانندگی و موتورسواری پرسرعت در فرزند خود هستند که در این شرایط خانواده باید فضایی چون پرورش استعدادها و ارتباط دوستانه و عمیق با فرزند را فراهم کند که این میل به متفاوت بودن به شکل مثبت بروز پیدا کند.

وی در پایان اظهار کرد: آخرین ویژگی نوجوانی تلاش نوجوان برای دستیابی به هویت شغلی، تحصیلی، عاطفی و اجتماعی است که با مواردی چون سردرگمی و بی‌هدف بودن و تغییر چندباره علایق و عادات و وسایل شخصی نمایان می‌شود، رسیدن به هویت در دوره نوجوانی و حتی تا اوایل دوره جوانی ادامه دارد و تا وقتی‌که فرد بتواند خود را پیدا کند دائماً از شاخه‌ای به شاخه دیگر می‌پرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • استایل عجیب ستاره سیتی: هالند سیبیلو شد! (عکس)