Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلیل آن هم روشن است؛ چرا که در گذشته این آقایان به‌جای اینکه در زمان اجرای عملیات مالی، حسابرس انتخاب و حسابرسی کنند، بعد از موعد انتخاب می‌کردند. ضمن اینکه ظاهرا بعد از حسابرسی هم قصدی برای بررسی و توجه به‌نظرات حسابرس نداشتند. این در حالی است که ما الان هم حسابرس‌ها را  بموقع انتخاب می‌کنیم و هم با صرف وقت به گزارش‌هایی که حسابرس‌ها به ما می‌دهند توجه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الان داریم حساب‌های سال‌های ۹۳و ۹۴، یعنی حساب‌های ۴سال قبل از شورای پنجم را بررسی می‌کنیم.

اعداد و ارقامی که در گزارشی که خودشان به شورای چهارم دادند، برایشان تعجب‌برانگیز است. آقای قالیباف در برنامه بدون توقف که سال قبل از سیمای ملی پخش شد، به راحتی می‌گوید که رقم‌های بدهی دروغ است. اما الان می‌گوید که ۲۳هزار میلیارد تومان را قبول دارم. مردم ما آگاهند؛ می‌توانند ببینند و خودشان قضاوت کنند.

یکی از موضوعاتی که بیان آن می‌تواند ذهن مردم را روشن کند این است که شورای پنجم بیش از ۱۸۰۰میلیارد تومان از بدهی‌های شهرداری را به پیمانکاران پرداخت کرده و هنوز هم ۶هزار و ۲۰۰میلیارد تومان دیگر به آنان بدهکار است. طلب ۸ هزار میلیارد تومانی به پیمانکاران یکی از بدهی‌های شهرداری است. موضوع دیگر، بدهی به بیمه است. بیمه از شهریور ۹۶تاکنون حساب‌ها را بسته است و اعلام می‌کند که ۳هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از شهرداری طلب دارد. مگر می‌شود اینها را نادیده گرفت و یا انکار کرد؟ جالب‌تر اینکه اقتصاد و دارایی هم اعلام کرده که از شهرداری طلبکار است. در دوره مدیریت شهری آقای قالیباف مالیات‌های تکلیفی بعد از کسر از حقوق کارکنان به این اداره پرداخت نشده و این مبالغ در قالب بدهی انباشته شده است. این موضوعات را در کنار احکام قضایی که در این زمینه‌ها صادر شده نمی‌توان انکار کرد.

به هر حال در خوش‌بینانه‌ترین حالت معتقدم که این آقایان به عدد، رقم‌ها و حساب‌های مالی خودشان اشراف ندارند. حالا که شورا و شهرداری‌های دوره پنجم حساب و کتاب‌ها را استخراج می‌کنند و برای آن وقت می‌گذارند، به جای پذیرفتن اینکه وظایف خود را به مدیران بعدی موکول کرده‌اند، انکار را پیش گرفته‌اند که کار غیراخلاقی و بسیار نادرستی است. ضمن اینکه من به‌عنوان رئیس کمیته اقتصادی شورای شهر پنجم خواستار ورود بازرسی کل کشور به این موضوعات شده‌ام. البته اگر دوستان چندماه دیگر صبر کنند در بودجه‌های ۹۹عدد و رقم‌ها و بدهی‌ها به‌طور کامل و دقیق استخراج شده و کاملا روشن است. جالب است این را بگویم که اگر شورای پنجم و شهرداران این دوره ۸هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دوره ۱۲ساله مدیریت شهری اسبق را پرداخت نمی‌کرد، الان به‌جای ۶۹هزار میلیارد تومان، بدهی‌ها ۷۷هزار میلیارد تومان بود.

بارها در مورد اعدادو ارقام بدهی شهرداری تهران که از دوره گذشته به جا مانده صحبت شده‌است. در ابتدا مدیران پیشین سخن از نبود بدهی‌ها به میان می‌آوردند. اما با توجه به مستندات، در حال حاضر آنها برخی از مستندات را پذیرفته‌اند. پیروز حناچی، شهردار تهران، در نامه‌ای به رئیس جمهور، اخیرا رقم بدهی شهرداری تهران را اعلام کرد. با توجه به حجم سنگین بدهی ها و سود ۲۰ درصد سالانه بر آن، قطعا ارقام بدهی در حال افزایش است. بر اساس نامه شهردار تهران به رئیس جمهور و بر اساس آخرین محاسبه، رقم بدهی شهرداری تهران به ۶۹ هزار و ۹۴۵ میلیارد تومان رسیده است که این میراث مدیریت آقای قالیباف و همکارانشان است.  

کد خبر 462500 برچسب‌ها محمد باقر قالیباف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • پیشگویی مشاور قالیباف از گشت ارشاد؛ واقعه فیزیکی جدید کف خیابان؟!
  • واکنش معنادار مشاور قالیباف به بازگشت گشت ارشاد
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!
  • واکنش قوه قضائیه به احتمال آزادی زنجانی: ۲۰ سال حبس باید تحمل کند
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند